Matkailun turvallisuus

Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä muodostuu turvallisuuden verkostoitumisen, ennakoinnin, koulutuksen, tutkimuksen ja tiedottamisen sisällöistä sekä järjestelmän koordinoinnista. Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti on valinnut matkailun turvallisuuden strategiseksi kehittämisalueekseen yhdessä matkailun ennakoinnin ja tuotekehityksen kanssa.

Turvallisuusjärjestelmää rakennetaan useiden osahankkeiden avulla. Näitä ovat: 1) Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä – koulutus, verkosto  ja ennakointi, 2) Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä – tutkimus- ja kehitysverkosto, 3) Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä – osaamis- ja palvelurakenteet, 4) Matkailun turvallisuuden eurooppalainen ulottuvuus, 5) Turvallisuusnormisto ja verkoston pysyvyys sekä 6) PK- ja mikroyritykset ja matkailun turvallisuus.

Liity matkailun turvallisuusverkostoomme

Turvallisuus on matkailuelinkeinon tärkeimpiä kulmakiviä. Lapissa kehitetään matkailun turvallisuutta laaja-alaisena verkostoyhteistyönä. Lappilainen toimintamalli on sovellettavissa kansallisena käytänteenä mutta se kiinnostaa myös kansainvälisesti.

 mara_kunniakirja.jpg  Timanttiteko_260.jpg  Karjet_kunniakirja_260.jpg
Matkailu- ja ravintola-alan turvallisuuspalkinto 2011

Saaja: Lapin Safarit
 
Vuoden 2010 Timanttitekopalkinto

Saaja: Lapin matkailun turvallisuusverkosto
Ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalkinto Kärjet 2010

Saaja: Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä – koulutus, verkosto ja ennakointihanke
 
 Opetusalan turvallisuuden tunnustuspalkinto 2011.jpg   Matkailu- ja ravintola-alan turvallisuuden tunnustuspalkinto 2007.jpg
 EPSA2013 Award trophy.jpg
Opetusalan turvallisuuden tunnustuspalkinto 2011

Saaja: Lapin Urheiluopisto
Matkailu- ja ravintola-alan turvallisuuden tunnustuspalkinto 2007

Saaja: Lapin Urheiluopisto

European Public Sector Award 2013

Saaja: Lapin aluehallintoviraston hallinnoima Arjen turvaa kunnissa -hanke

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK