22.5.2013

Posion matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Posiolla julkistettiin 20. toukokuuta matkailualueen turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.


29.4.2013

Levin matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Levin matkailualueelle on luotu turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa alueen laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä turvallisuustyöryhmän johdolla. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.


26.4.2013

Pyhä-Luoston matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Pyhällä, Luontokeskus Naavassa julkistettiin Pyhä-Luoston matkailualueen turvallisuussuunnitelma 24. huhtikuuta. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma kokoaa alueen laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä turvallisuustyöryhmän johdolla. Suunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.


25.4.2013

Saariselän matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Saariselän matkailualueelle on laadittu turvallisuussuunnitelma. Suunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, ja se kokoaa alueen laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä turvallisuustyöryhmän johdolla. Suunnitelman avulla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon. Se sisältää käytännön toimenpiteitä ja kehittämistyökaluja.


1.2.2013

Tie turvallisempaan huomiseen - Sisäisen turvallisuuden ohjelman hyvät käytännöt -julkaisu on ilmestynyt

Sisäasiainministeriö on hyväksynyt yhteisen matkailun turvallisuusverkostotyömme kansalliseksi hyväksi käytännöksi.


21.12.2012

Turvallisuustyöllä Eurooppaan

Matkailun turvallisuuden eurooppalainen ulottuvuus -hanke järjesti turvallisen matkailun Show Day -seminaarin Brysselissä 4.12.2012, ja se sai erittäin positiivisen vastaanoton.


28.8.2012

Matkailun turvallisuudesta on ilmestynyt uusi oppikirja

Pekka Iivarin laatima oppikirja tuo uutta tietoa matkailun turvallisuudesta sekä tämän aihealueen tilanteesta ja näkymistä Suomessa. Teoksessa esitellään tärkeimmät ja uusimmat käsitteet ja säädökset.


1.6.2012

Turvallisuusharjoituksia matkailualueilla

Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä -hanke järjestää yhteistyössä yritysten, viranomaisten, järjestöjen sekä oppilaitosten kanssa turvallisuusharjoituksia Lapin matkailualueilla.


14.5.2012

Lohensoudun turvallisuuden koulutustilaisuus

Lohensoudun turvallisuuden koulutustilaisuus järjestetään Utsjoella tiistaina 29.5.2012.


18.4.2012

Matkailun turvallisuus esillä kansainvälisessä symposiumissa Rovaniemellä

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) ja Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä -hanke järjestivät yhteistyössä sisäasiainministeriön kanssa Matkailun turvallisuuden kansainvälisen symposiumin Rovaniemellä 16. – 18.4.2012.

Edellinen 1 2 3 4Seuraava
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK