11.11.2013

Matkailun turvallisuusjärjestelmähankkeelle etsitään nimeä ja logoa

Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä – turvallisuusnormisto ja verkoston pysyvyys (EAKR) -hankkeelle etsitään ytimekästä nimeä ja logoa kilpailulla. Kilpailuaikaa on 9.12.2013 saakka.


29.10.2013

Kemijärven matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä -hankkeessa on toteutettu kaikkien aikojen ensimmäinen turvallisuussuunnitelma Kemijärven matkailualueelle. Suunnitelma sisältää käytännön kehittämistyökaluja, ja se on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.


18.10.2013

Lasse Nurmi kehotti vierailijaluennollaan varautumaan kriiseihin eri tasoilla

Psykologi Lasse Nurmi piti MTI:n vierailijaluennon 27. syyskuuta Viirinkankaan kampuksen auditoriossa otsikolla ”Kriisi omassa organisaatiossa”. Luento herätti kiinnostusta ja keräsi lähes koko auditorion täyteen kuulijoita.


18.10.2013

Matkailun turvallisuutta kehitetään myös kansainvälisessä verkostossa

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti koordinoi Matkailun turvallisuuden eurooppalainen ulottuvuus-hanketta (ESR, 2012-2014), joka tukee alueella ja kansallisesti tapahtuvaa turvallisuuden kehittämistä. Tourism Safety Network -nimikkeen alla kehittyvä matkailun turvallisuuden kansainvälinen verkosto tähtää jokaisen osallistujan osaamisen kehittymiseen kansainvälisen verkostoyhteistyön kautta.


18.9.2013

Asiantuntijaluento kriisin johtamisesta organisaatiossa

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) järjestää perjantaina 27. syyskuuta klo 8.30–10.30 asiantuntijaluennon aiheesta ” Kriisi omassa organisaatiossa – kuinka sitä johdetaan? Kuinka toimit?”. Luennoitsijana on kriiseihin erikoistunut poliisi- ja pelastuspsykologina toiminut Lasse Nurmi.


12.9.2013

Ei sattuman varassa -seminaari 8.10. Seinäjoella ja 9.10. Kouvolassa

Outdoors Finland ja Culture Finland järjestävät yhteistyössä tiistaina 8.10. Seinäjoella ja keskiviikkona 9.10. Kouvolassa seminaarin “Ei sattuman varassa” -seminaarin. "Kaikki ei mene aina niinkuin on suunniteltu, ja tieto lisää turvallisuutta. ÄLÄ luule, älä kuvittele, vaan tule ottamaan selvää turvallisuusasioista!"


6.9.2013

MTI:lle avustus pelastus- ja turvallisuusharjoituskäsikirjan laatimiseen

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) on saanut Palosuojelurahastolta avustuksen pelastus- ja turvallisuusharjoituskäsikirjan laatimiseen. Verkkoversiona julkaistava yleishyödyllinen käsikirja tukee erityisesti pienten yritysten turvallisuusharjoitusten järjestämistä matkailualalla.


10.6.2013

MTI ja Polamk solmivat kumppanuussopimuksen

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) ja Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) solmivat kumppanuussopimuksen maanantaina 10. kesäkuuta Rovaniemellä. Yhteistyöllä tuetaan oppilaitosten kehittämistä, lisätään niiden toiminnan vaikuttavuutta sekä parannetaan palvelukykyä ja vuorovaikutteisuutta.


31.5.2013

Rovaniemen matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Rovaniemellä julkistettiin 28. toukokuuta Rovaniemen matkailualueen turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.


22.5.2013

Meri-Lapin matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

Kemissä julkistettiin 21. toukokuuta Meri-Lapin matkailualueen turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.

Edellinen 1 2 3 4Seuraava
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK