Matkailun ennakoinnin tietopankista eväitä ennakointityöhön


Matkailun ennakoinnin tietopankkiin on kerätty helposti käytettävää ja hyödyllistä ennakointitietoa matkailuyrittäjille ja matkailun kehittäjille. Tietopankki on rakennettu osaksi Matkailu.org-sivustoa, jota ylläpidetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa.

Tietopankista löytyvä Opas matkailun ennakointiin on perustietoa sisältävä paketti matkailutoimijoille. Oppaan tarkoituksena on auttaa matkailuyrittäjät ja -kehittäjät alkuun omatoimisessa ennakointityössä. Lisäksi tietopankkiin on kerätty matkailun ennakointia tukevaa tietoa mm. kestävästä matkailusta, osaamisen ennakoinnista, ilmastonmuutoksesta ja tulevaisuuden asiakkaista. Tietopankkiin voi vapaasti ehdottaa aiheita palautelomakkeen avulla. Tietopankkiin päivittyvä jatkuva uutisvirta varmistaa, että pankissa on aina tuoretta tietoa ennakoinnista ja siihen liittyvistä teemoista.

Ennakoinnin tietopankki valmistuu Ennakoinnista kilpailukykyä Lapin matkailulle -hankkeen aikana ja sen päivittäminen jatkuu myös hankkeen jälkeen. 


matkailuorg.jpeg


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK