Matkalla huipulleEtusivu / Uusi eLVa –julkaisu ”Lappilaiset sähköisen liiketoiminnan aallonharjalla – uusia mahdollisuuksia ammatilliseen opetus- ja kehittämistyöhön” ilmestyi
A A A
Ajankohtaista
13.2.2013

Uusi eLVa –julkaisu ”Lappilaiset sähköisen liiketoiminnan aallonharjalla – uusia mahdollisuuksia ammatilliseen opetus- ja kehittämistyöhön” ilmestyieLVa –projektissa on valmistunut julkaisu ”Lappilaiset sähköisen liiketoiminnan aallonharjalla – uusia mahdollisuuksia ammatilliseen opetus- ja kehittämistyöhön”. Julkaisusta on saatavilla sähköinen ja painettu versio.

eLVa-projekti on Rovaniemen ammattikorkeakoulun hallinnoima ja Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä toteuttama sähköisen liiketoiminnan osaamisen vahvistamisen valmennusohjelma, joka kuuluu osana Lapland Online 2013™ -projektikokonaisuuteen. Projektilla on hankittu osaamista ja tietopääomaa, jonka avulla alueen korkeakoulujen toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä on parannettu.

Lappilaiset sähköisen liiketoiminnan aallonharjalla - Uusia mahdollisuuksia ammatilliseen opetus- ja kehittämistyöhön -julkaisu on kattava näyte eLVa-projektin merkittävyydestä: 21 kirjoittajaa ja 23 artikkelia eri toimialojen edustajilta. Teos sisältää omakohtaisia kokemuksia osaamisen vahvistumisesta - ilman jäykkää kaavaa tai sisältörunkoa ja mahdollisimman popularisoidussa muodossa kirjoittajien itsensä näköisinä.

Artikkeleissa tulee esille sähköisen liiketoiminnan osaamisen vahvistuminen erityisesti oman substanssin tai intressin kautta. eLVa-projektin mahdollistamat monimuotoiset tulokset linkittyvätkin niin opetukseen, hallintoon kuin aluekehitykseen.

Julkaisun tarkemmat tiedot

Lisätiedot:
Päivi Hanni-Vaara, opettaja
P. 020 798 5704, etunimi.sukunimi@ramk.fi
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK