Tapahtumien aluetalousvaikutusten arviointi -hanke mittaa tapahtumavieraiden rahankulutusta
12.9.2014

MTI sai rahoituksen Tapahtumien aluetalousvaikutusten selvitys -hankkeelle (Lapin liitto/EAKR). Hankkeen kesto on 1.5.2014 - 30.4.2015. Projektin tuloksena on selvitys Pyhä Unpluggedin, Luosto Classicin ja Staalon teatterifestien talousvaikutuksista sekä arvion menetelmän soveltuvuudesta lappilaisten tapahtumien vaikutusten selvittämiseen.

Pyhän ja Luoston tapahtumissa kyselyt toteutettiin Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toimesta tutkimukseen ja kehittämistoimintaan keskittyvällä kurssilla. Tällä hetkellä on menossa tulosten laskeminen. Kurssilaisia ohjaavat lehtori Tanja Maaninka ja hankesuunnittelija Pasi Satokangas.

Staalon teatterifestien talousvaikutusten kyselyn suorittavat tapahtumajärjestäminen-kurssin opiskelijat. Minni Haanpään vetämä kurssi on suunnattu Lapin matkailuopiston, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston opiskelijoille. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Mirva Tapaninen.

Lisätietoja:
Pasi Satokangas, pasi.satokangas(at)ulapland.fi, p. 040-4844 498