Matkalla huipulleEtusivu / Restonomia 2013 - Verkkotapahtuma restonomiopiskelijoille
A A A
Ajankohtaista
22.2.2013

Restonomia 2013 - Verkkotapahtuma restonomiopiskelijoilleRestonomi 2013 -tapahtuma toteutetaan Suomen restonomiopiskelijoille sosiaalisessa mediassa ja verkkosivustolla. Tarkoituksena on luoda restonomiopiskelijoiden välille yhteistyötä. Restonomiopiskelijoilla ei ole tällä hetkellä tapahtumaa, johon kaikki opiskelijat voisivat osallistua. Monilla muilla koulutusaloilla on kuitenkin valtakunnallisia tapahtumia. Perinpohjaisena tarkoituksena työssä on siis luoda yhteistyötä sekä yhdistää Suomen restonomiopiskelijoita.

Toimeksiantajana toimii Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti ja Rovaniemen ammattikorkeakoulu. Sivusto toteutetaan yhteistyössä Rovaniemen ammattikorkeakoulun ohjelmistotekniikan laboratorion pLAB:n kanssa.

Tapahtuma toteutetaan täysin verkossa, jolloin kaikilla restonomiopiskelijoilla eri puolilla Suomea on mahdollisuus osallistua. Verkkotapahtuman osoite on www.restonomitverkossa.fi. Tapahtuma järjestetään 13.3.2013 klo 13-17. Lisätietoa löytyy myös Facebookista osoitteesta www.facebook.com/restonomia2013, sekä twitterissä osoitteesta https://twitter.com/Restonomia2013.

Sivuilla on blogeja ja keskusteluja liittyen koulutusalaamme, sekä sen tulevaisuuteen. Sivustolla jaetaan videoita liittyen opiskeluun ja Rovaniemeen. Tapahtumassa on myös kilpailuja, joiden voittajat palkitaan huikeilla palkinnoilla.
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK