Matkalla  huipulle

Esittely / Ajankohtaista / Pop up Opari –tapahtumassa esillä opiskelijoiden kehittämistyöt yrityksille
23.5.2016

Pop up Opari –tapahtumassa esillä opiskelijoiden kehittämistyöt yrityksille

Rovaniemen ammattikorkeakoulun restonomi-koulutusohjelman opinnäytetöitä esiteltiin Pop up Opari –tapahtumassa.

Tämän vuoden restonomikoulutuksen opinnäytetyöt huipentuivat Pop up Opari –tapahtumaan, jossa esitettiin postereiden muodossa 13 kehittämistyötä, jotka on tehty matkailualan yrityksille. Töissä kehitettiin muun muassa digitaalista markkinointia, tapahtumia, työhyvinvointia sekä asiakaskokemuksien johtamista.

Popup Opari.jpg

MTI:n tiloissa yhden iltapäivän ajan sai tutustua niin opiskelijat, opettajat kuin matkailualan yritykset esimerkiksi festivaalialueiden tapahtumien kehittämiseen, lasten matkailutapahtumaideoihin ja uusiin ravintoloiden menusuunnitelmiin. Kehittämistöissä oli kerätty myös materiaalia tapahtumien tarinoiden kertomiseen sekä erilaisten tapahtumien toteuttamista esittelevää käsikirjaa varten.

Erityisesti matkailuyritysten markkinointia oli kehitetty laatimalla markkinointisuunnitelmia hyödyntäen erityisesti sosiaalisen median kanavia. Parhaaksi posteriksi yleisö valitsi Satu Orajärven Facebook-markkinointisuunnitelman Miekojärvi Resort -yritykselle tuotettuna.

OPINNÄYTETYÖ_POSTERI_Miekojärvi_web.jpg
Satu Orajärven posteri palkittiin parhaana