Etusivu / Muutoksia MTI:n kirjastopalveluissa
11.2.2013

Muutoksia MTI:n kirjastopalveluissa

MTI-kirjasto palvelee Viirinkankaantiellä viikolla 7 (11.-15.2.) ma-pe klo 9.30-15.00.
Sen jälkeen kirjasto on suljettuna 16.2. alkaen toistaiseksi sisäilmatutkimusten ajan.

Kirjastossa oleva painettu aineisto siirretään väliaikaisesti Lapin yliopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun Jokiväylän kirjastojen tiloihin. Siirron jälkeen (viikolla 11) kokoelmat ovat jälleen asiakkaiden käytettävissä.

Lainaaminen siirron aikana:
- Aineistoa voi lainata MTI-kirjastosta 15.2. saakka. Sen jälkeen aineistoa ei voi lainata ennen kuin se on siirretty uuteen paikkaansa.
- Lainoja voi uusia siirron aikana Juolukka-tietokannassa, mikäli niihin ei ole varauksia.
- Aineistot tulee palauttaa 16.2. alkaen korkeakoulukirjaston muihin pisteisiin (http://kirjasto.luc.fi)
- Ennen sulkemista tehtyjen varausten noutopisteet muutetaan ja uusi noutopiste tulee tarkistaa noutoilmoituksesta. Uusia hyllyvarauksia ei voida käsitellä siirron aikana.
Tutkijanhuoneet ja luova lukutila ovat käytettävissä kulkuluvilla toistaiseksi.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.

Lisätietoja saa kirjaston asiakaspalvelusta, verkkosivuilta ja sähköpostitse kirjasto.mti@ramk.fi

Yhteyshenkilöt:
Susanna Parikka (Lapin yliopisto) susanna.parikka@ulapland.fi