Matkalla huipulleEtusivu / Matkailu.org -yhteisö on avattu!
A A A
Ajankohtaista
11.2.2013

Matkailu.org -yhteisö on avattu!Matkailualalla toimivilla tai alasta kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus tulla osaksi Matkailu.org-yhteisöä. Yhteisössä on mahdollista verkostoitua alan muiden toimijoiden kanssa ja kutsua mukaan kollegoja. Yhteisön jäsenenä voit lisäksi luoda tapahtumia. Yhteisöön voit rekisteröityä peruskäyttäjänä tai asiantuntijana, jolloin liityt samalla Matkailu.orgin asiantuntijapankkiin.

Liittymällä Matkailu.orgin asiantuntijapankkiin pääset osaksi ainutlaatuista matkailualan osaajarekisteriä. Asiantuntijapankki helpottaa oikean tekijän löytymistä matkailualan oppilaitosten, matkailun kehittäjien sekä yrittäjien tarpeisiin.

Voit rekisteröityä Matkailu.orgin yhteisöön ja/tai asiantuntijapankkiin täällä. Asiantuntijan hakeminen asiantuntijapankista onnistuu täällä. Asiantuntijapankki on juuri avattu ja täydentyy sitä mukaa, kun uusia käyttäjiä rekisteröityy palveluun.

Lisätietoja:
Anu Harju-Myllyaho, suunnittelija
etunimi.sukunimi@ulapland.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK