Matkalla huipulleEtusivu / Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti kehittää Venäjän matkailukoulutusta
A A A
Ajankohtaista
15.2.2013

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti kehittää Venäjän matkailukoulutustaMatkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti / Lapin yliopisto on mukana kehittämässä Venäjän korkeakoulujen matkailuopetusta kansainvälisessä Network for Excellence in Tourism through Organization and Universities, NETOUR –hankkeessa.

Hankkeen päätavoitteina on tukea 1) Venäjän yliopistoja opetussuunnitelma- ja tutkimustyön uudistamisessa ja 2) korkeakoulujen, alueiden ja elinkeinoelämän valmiuksia matkailualan vastuullisessa kehittämisessä. Kehittämistoimenpiteillä pyritään edistämään venäläisten kumppaneiden kykyä vastata luonto-, kulttuuri- ja liikematkailun kasvaviin tarpeisiin sekä kysynnän että tarjonnan osalta. Lapin yliopisto johtaa kehittämishankkeessa luontomatkailun työryhmää.

Kehittämishankkeen aloitusseminaari pidettiin Badajozissa, Espanjassa helmikuussa 2013. Kokoukseen osallistui hanketta koordinoivan Extremaduran yliopiston lisäksi korkeakouluja Irlannista, Iso-Britanniasta, Ranskasta sekä venäläisiä korkeakouluja Pietarin, Sotsin ja Marin tasavallan alueelta. Hanketta rahoittaa Euroopan Unionin TEMPUS -ohjelma. MTI / Lapin yliopistosta kehittämishankkeen avauskokouksessa olivat mukana ovat tutkija Maria Hakkarainen ja projektipäällikkö Mari Vähäkuopus.

Lisätietoja:
http://www.netour.eu/
http://www.facebook.com/netourproject
Twitter: @netourproject

Maria Hakkarainen, tutkija. Puhelin 040 484 4202
maria.hakkarainen(at)ulapland.fi
Mari Vähäkuopus, projektipäällikkö. Puhelin 020 798 5790
mari.vahakuopus(at)ramk.fi
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK