Etusivu / MTI etsii graafista suunnittelijaa
23.4.2013

MTI etsii graafista suunnittelijaa

Etsimme Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituuttiin graafisen alan osaajaa toteuttamaan graafista suunnittelutyötä tuntityönä MTI:lle ja sen projekteille.

Työt ovat pääosin julisteita, pieniä esitelehtisiä, lehti-ilmoituksia ja julkaisuja, joita tilataan tarpeen mukaan. Materiaaleja voidaan tilata käytettäväksi printti- ja verkkojulkaisuissa.

Edellytämme, että työntekijällä on toiminimi tai joku muu yritysmuoto, jonka kautta työt laskutetaan.

Tarjoukset on jätettävä sunnuntaihin 5.5.2013 klo 16 mennessä osoitteeseen johanna.westerlund(at)ulapland.fi tai Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, Johanna Westerlund, Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi.

Tarkemmat vaatimukset ja taustatiedot on määritelty tarjouspyyntöön: MTI_tarjouspyynto22.4.2013_graafinensuunnittelija.pdf

viestintäsuunnittelija Johanna Westerlund
johanna.westerlund(at)ulapland.fi