Matkalla  huipulle

Esittely / Ajankohtaista / "Huomisen matkailukohde -erikoistumiskoulutus" - hae nyt!
A A A
Ajankohtaista
10.12.2017

"Huomisen matkailukohde -erikoistumiskoulutus" - hae nyt!

Lähde mukaan kehittämään uusia suomalaisia kesämatkailutuotteita Keski-Euroopan markkinoille! Lapin ammattikorkeakoulu ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti järjestävät yhteistyössä Kajaanin ja Savonian ammattikorkeakoulujen kanssa erikoistumiskoulutuksen.

Erikoistumiskoulutus koostuu kahdesta kokonaisuudesta:

1. Matkakohteen tarjonnan kehittämisvaiheessa viet eteenpäin yritystäsi ja sen palveluita ja tuotteita asiakaslähtöisesti, ennakoivasti ja kohderyhmät huomioiden.
2. Koulutuskokonaisuuden myyntivaiheessa otat haltuun tulevaisuuden myyntikanavat, kehität tuotteidesi myynti- ja markkinointistrategian kohderyhmän mukaan ja teet myyntimatkan tai vaikka digikampanjan kohdemarkkinoille.

Koulutus on YAMK-tasoista. Tämän vuoksi edellytämme osallistujilta joko restonomin tai tradenomin AMK-tutkintoa. Myös muu soveltuva korkeakoulututkinto käy, jos hakijalla on vahvaa matkailu- ja ravitsemisalan työkokemusta. Koulutukseen voidaan valita myös henkilö jolla ei ole korkeakoulututkintoa, mutta jolla on vahva ja monipuolinen työkokemus toimialalta (matkailu- ja ravitsemisala) ja aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Haku päättyy 12.1.2018 klo 15. Valinnan tiedot julkistetaan mahdollisimman pian haun päätyttyä. Koulutus käynnistyy tammikuussa 2018.

Lue lisää!

Lisätietoa:
Tarja Tammia, tarja.tammia@lapinamk.fi, p. 040 721 3994Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK