Etusivu / Green Campus -tapahtuma MTI:ssa torstaina 25. huhtikuuta
22.4.2013

Green Campus -tapahtuma MTI:ssa torstaina 25. huhtikuuta

Torstaina 25. huhtikuuta Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin kampuksella, osoitteessa Viirinkankaantie 1, järjestetään Green Campus -tapahtuma klo 10–14. Tapahtumassa on erilaisia ekologisuuteen liittyviä rasteja ja kilpailuita.

Rasteilla on mahdollisuus opetella kierrättämään, askarrella kierrätysmateriaaleista, katsoa videoita roskan uskomattomasta elämästä ja testata oma vesi- ja hiilijalanjälki. Rastit ovat 1. kerroksen aulassa ja Innossa.

Päivän aikana Pidä Lappi Siistinä ry ja Napapiirin Residuum esittelevät toimintaansa. Pidä Lappi Siistinä ry:n esittelypisteellä pääsee testaamaan uutta pohjoisen matkailijoille suunnattua eko-opasta ja antamaan palautetta sen mobiiliversiosta.

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa, ja siihen ovat tervetulleita kaikki MTI:n opiskelijat ja henkilökunta sekä Degree Programme in Tourism -koulutusohjelman pääsykokeisiin ja alumnitapahtumaan osallistuvat henkilöt. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tapahtuman järjestävät kurssityönä MTI:n opiskelijat osana Green campus -projektia, minkä ideana on kehittää kampuksen kestävää kehitystä.

Tervetuloa!

opiskelija Minna Koskela, minna.koskela(at)edu.ramk.fi