Yrityskohtainen asiantuntijapalvelu

Internet-markkinointi III "www-sivujen rakentaminen"

Kohderyhmänä ovat matkailualan pienyritykset, joilla sähköisen liiketoiminnan osaaminen on kehittyvällä tasolla. Kehittyvän tason vaatimuksia kuvataan Internet-markkinointi I-II koulutuspalvelututotteissa. Osaamista voidaan syventää Internet-markkinoinnin ja sosiaalisen median koulutus- ja asiantuntijapalveluiden avulla.

Sisältö:

• laskeutumissivu
  • palvelut ja tuotteet
  • osto/tilausmahdollisuus
  • palaute

Palvelun jälkeen yritys

• osaa rakentaa yritykselleen www-sivut ja linkittää ne tärkeäksi osaksi kokonaisuutta
  • osaa asettaa verkkoon myytäväksi palveluita ja tuotteita
  • ymmärtää asiakaspalautteen osana myyntiprosessia
  • pyrkii toimimaan interaktiivisesti verkossa

Kohderyhmä:
Matkailualan pienyrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaavat henkilöt
Ajankohta: Asiakkaan tarpeen mukaan
Materiaalit ja välineet: Materiaali toimitetaan tilaajalle ennen tilaisuutta sähköisessä muodossa
Toteutus: Oman yrityksen soveltava tarkastelu Internet-kaupankäynnin ja markkinoinnin sisältöihin
Asiantuntijat: Päivi Hanni-Vaara, Tuija Kuisma, Outi Kähkönen, Petra Paloniemi
Kesto: 4h + 4h
Hinta: Koulutuksen hinta muodostuu asiakkaan kanssa neuvotellun sisällön ja laajuu­den perusteella, Pyydä tarjous! (esimerkkihinta riippuen toteutuksen laajuudesta 1100,00 €, hintaa lisätään alv 24%). Hintaan ei sisälly tilavuokrat, eikä mahdolliset matka- ja majoituskustannukset ja päivärahat, joiden osalta noudatetaan Verohallinnon vuosittaisia ohjeita.

YHTEYDENOTOT

Eila Linna