Matkalla huipulle

Palvelut / Hotelli- ja ravintola-ala
A A A
OSAAMISALUEEMME

Hotelli- ja ravintola-alaan liittyvä ammatillinen osaaminen

Toteutamme joustavasti tilauksesta elintarvikehygienian, alkoholilainsäädännön ja työturvallisuuden koulutuksia testeineen.

  • Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita (esimerkiksi maitoa, lihaa tai kalaa). Työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi, ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, kioskit, elintarvikemyymälät ja monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat.
  • Anniskelupassi, toiselta nimeltään alkoholipassi, toimii todistuksena siitä, että tietää riittävästi anniskeluun liittyvästä lainsäädännöstä. Anniskelupassi vaaditaan, jotta voi toimia anniskelupaikan vastaavana hoitajana.
  • Useat yritykset vaativat työntekijöiltään ja tiloissaan liikkuvilta alihankkjoidensa edustajilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskortti osoittaa, että työntekijä hallitsee yhteisen työympäristön turvallisuuteen vaikuttavat keskeiset tiedot ja taidot.

 

Kysy tarjousta myös muista hotelli- ja ravintola-alan ammattiosaamiseen liittyvistä täsmäkoulutuksista, joihin yrityksellänne on tarve!

Ota yhteyttä

Mirva Tapaninen
Palvelutoiminnan suunnittelija
Puh. 040 527 6270
mirva.tapaninen(at)lapinamk.fi


Eila Linna 
TKI-päällikkö
Puh. 040 735 5300
eila.linna(at)ulapland.fi

Viirinkankaantie 1,
96300 Rovaniemi