TURVALLISUUS

Iivari_Pekka.jpg
Pekka Iivari,
FT

Iivarin erityisalana on turvallisuuden rakentaminen osaksi matkailupalvelun laatua ja asiakaskokemusta. Hän on perehtynyt matkailupalvelurakenteiden, asiakirja-dokumentaation sekä palveluosaamisen merkitykseen laadun, esteettömyyden ja turvallisuuden toteuttamiseen. Iivarin erityisosaamisalueita ovat turvallisuus- ja riskianalyysit lisäksi Venäjä-tietous, yritysturvallisuusvalmennus, kansainvälisen turvallisuuden tutkimus sekä aluesuunnittelu ja aluekehittäminen. Iivari on osallistunut useiden vuosien ajan Lapin matkailun turvallisuus-järjestelmähankkeisiin. Hän on kirjoittanut useita matkailun turvallisuutta ja Venäjän yritystoiminnan turvallisuutta käsitteleviä julkaisuja.

 

profiili.gifVesa Koivumaa, projektisuunnittelija

Koivumaa on erikoistunut kokonaisturvallisuuteen liittyviin aiheisiin. Tällä hetkellä työnkuvaan kuuluvat asiantuntijatehtävät Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmän hankkeissa sekä asiantuntijapalveluiden toteuttaminen matkailuyrittäjille ja -kehittäjille, tapahtumien sekä yleisötilaisuuksien turvallisuusdokumentteihin liittyvät tehtävät, viranomaisyhteistyö sekä opetustehtävät MTI:ssa. Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmän hankkeiden aikana Koivumaa on toteuttanut useita turvallisuusharjoituksia, -koulutuksia ja -sparrauksia alueen matkailutoimijoille ja oppilaitoksille yhteistyössä laajan verkoston kanssa.  Koivumaa on työskennellyt myös yksityisellä turvallisuusalalla kouluttajana sekä yritysten turvallisuustoimintojen kehittäjänä.

 

  

Niemisalo_Niko.jpgNiko Niemisalo, YTM

Niemisalo toimii asiantuntijana kansainvälisissä verkostoissa sekä projektien suunnittelussa ja hallinnossa. Tällä hetkellä hän hallinnoi ESR- ja elinikäisen oppimisen ohjelman projekteja. Hän on kirjoittanut tutkielman Barentsin alueellisesta yhteistyöstä ja on julkaissut useita artikkeleita turvallisuudesta yksin ja yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa.

OTA YHTEYTTÄ
Mirva Tapaninen
Palvelutoiminnan suunnittelija
Puh. 040 527 6270
mirva.tapaninen(at)lapinamk.fi

Eila Linna
TKI-päällikkö
Puh. 040 735 5300
eila.linna(at)ulapland.fi

Viirinkankaantie 1,
96300 Rovaniemi