Matkalla huipulle

À la carte ruoanvalmistus
À la carte ruokien suunnittelu ja valmistus
Raaka-aineiden ja ruoanvalmistusmenetelmien monipuolinen käyttö

À la carte tarjoilu
Tilaisuuksien suunnittelu: tarjoilujärjestys, tilaisuuden kulku, cocktailtilaisuus, ruokien gastronominen järjestys, istumajärjestys, menukortit, koristelu
Tarjoilutavat: annostelu, nostelu,
Asiakaspalvelu: aktiivinen myyntityö, ruoka- ja juomatuotteiden suosittelu ja myynti

Check in – check out
Varausjärjestelmiin perehtyminen
Asiakasturvallisuus

Matkailu on the road
Tuoteteemat asiakassegmenteittäin: walk-in ja incentive
Paketointi: dynaaminen paketointi
Säädökset: kuluttajaturvallisuuslaki, valmismatkalaki
Tietoverkot, ohjelmat ja tietojen käsittely: toiminnanohjausjärjestelmä Travius ja Laatuverkko