Matkalla huipulle


Opiskelu / Opiskelu ja työelämä
A A A

Opiskelu yhteistyössä työelämän kanssa

Matkailualan opintoja suoritetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Opinnoissa tehdään monentyyppisiä kehittämistöitä, ideointia ja tapahtumia alan yritysten ja organisaatioiden toimeksiantona.


Matkailuopinnoissa pääset ideoimaan ja kehittämään uusia tuotteita sekä tutustumaan alan yrityksiin ja organisaatioihin. Opiskelijamme ovat tuottaneet uusia palveluita ja markkinointikonsepteja muun muassa Tankavaaran Kultakylään ja SantaParkille.
santa park_web.jpg

Markkinointitapahtumia on tuotettu aina Lapin Erämessuista, RolloPop-festareille tai vaikkapa paikalliselle Aitta Deli&Dine -ravintolalle.

erämessut_web.jpg
Opinnäytetyöt ovat tärkeä osa yhteistyötä työelämän ja yritysten kanssa. Toimeksiantona MTI:ssä on kehitetty niin luksusmatkailua kuin sosiaalisen median hyödyntämistä markkinoinnissa.

Arctic Luxury_small.jpg   OPINNÄYTETYÖ_POSTERI_Miekojärvi_small.jpg

 

Perinteinen Pop Up Opari –tapahtuma kokoaa yhteen toimeksiantona tehtävät kehittämistyöt, ja opinnäytetöt pääsevät esille useille matkailualan toimijoille.

Popup Opari.jpg


 

Olemme mukana paikallisissa tapahtumissa ja opiskelun aikana pääsee näkymään ja kuulumaan monessa paikassa ja monessa yhteisössä.

rillumaroi tukkipoika_web.jpg

 

Ja vaikka mitä muuta.

 

Lisää tietoa kehittämistoiminnasta, opiskelusta ja tapahtumista saat seuraamalla meidän Facebook-sivua.