Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Opinnäytetyö: Rajat ylittävä yhteistyö kiinnostaa Lapin matkailutoimijoita

13.5.2013
Etenkin tuotekehitykseen ja markkinointiin liittyvä, maiden rajat ylittävä yhteistyö kiinnostaa Suomen Lapin matkailutoimijoita. Tieto selviää Mira Koskisen Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin BART-hankkeelle tekemästä opinnäytetyöstä. Tutkimuksen päätavoitteena oli selvittää, miten Barentsin alueen matkailualaa voitaisiin kehittää rajat ylittävän yhteistyön avulla.

Levin matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

29.4.2013
Levin matkailualueelle on luotu turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa alueen laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä turvallisuustyöryhmän johdolla. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.

Pyhä-Luoston matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

26.4.2013
Pyhällä, Luontokeskus Naavassa julkistettiin Pyhä-Luoston matkailualueen turvallisuussuunnitelma 24. huhtikuuta. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma kokoaa alueen laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä turvallisuustyöryhmän johdolla. Suunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.

Saariselän matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

25.4.2013
Saariselän matkailualueelle on laadittu turvallisuussuunnitelma. Suunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, ja se kokoaa alueen laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä turvallisuustyöryhmän johdolla. Suunnitelman avulla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon. Se sisältää käytännön toimenpiteitä ja kehittämistyökaluja.

MTI etsii graafista suunnittelijaa

23.4.2013
Etsimme Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituuttiin graafisen alan osaajaa toteuttamaan graafista suunnittelutyötä tuntityönä MTI:lle ja sen projekteille.
Edellinen 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK