Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Matkailualan kirjastoaineisto sijoitettu Jokiväylän ja Lapin yliopiston kirjastoihin

29.8.2013
Matkailualan kirjastoaineisto on toistaiseksi sijoitettu Lapin korkeakoulukirjaston Jokiväylän ja Lapin yliopiston toimipisteisiin. Kaikki kirjastoaineisto on edelleen henkilöstön ja opiskelijoiden käytössä, vaikka Viirinkankaan kampuksen kirjasto onkin suljettuna. Aineiston sijainti selviää kirjaston Juolukka-tietokannasta.

Uusi oppikirja johdattaa vastuulliseen ja luovaan matkailuun

28.8.2013
Lapin yliopistolla Rovaniemellä julkaistaan maanantaina 2. syyskuuta Matkailututkimuksen lukukirja, joka opastaa tutkimaan, johtamaan ja suunnittelemaan matkailua luovasti ja vastuullisesti. Kirja esittelee matkailun tutkimusta usealta tiedealueelta kattavasti ja käytännön esimerkkien avulla.

Ravintola Hilla palvelee Viirinkankaan kampuksella

27.8.2013
Viirinkankaan kampuksella toimiva Hilla-ravintola on avannut ovensa tiistaina 27. elokuuta 2013. Ravintolatoiminnasta vastaa uutena toimijana Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ravitsemispalvelut.

Barentsin alueen maat kehittämään matkailua yhteistuumin

1.7.2013
Suomen Lappi, Ruotsin Norrbotten, Pohjois-Norja ja Venäjältä Arkangelin alue ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla sitoutuvat toteuttamaan Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutissa (MTI) työstettyä Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelmaa. Toimintasuunnitelman tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti alueen matkailua, ja siinä Barentsin aluetta tarkastellaan ensimmäistä kertaa kokonaisuutena matkailun näkökulmasta.

MTI:lle tunnustusta alueellisesta vaikuttavuudesta

27.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) on saanut tunnustusta valtakunnallisessa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden arvioinnissa. MTI mainitaan arviointiraportissa hyvänä esimerkkinä korkeakoulu- ja työelämäkumppanuudesta ja alueellisen kilpailukyvyn edistämisestä kumppanuuden avulla.
Edellinen 1 2 3 ... 23 24 25 26 27 ... 29 30 31Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

 

ATLAS member 2017_small.jpg

 

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg