Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Kanditöissä tarkasteltiin Rovaniemen joulumatkailua

17.6.2013
MTI:n Lapin yliopiston matkailututkimuksen kuluneen lukuvuoden kandidaatin töissä tarkasteltiin joulumatkailua Rovaniemellä. Ryhmätyökandin toimeksiantajana oli MTI, ja näkökulmia olivat Rovaniemi joulumatkailukohteena ja asuinkaupunkina, palvelutyö joulusesongissa, joulutyö emotionaalisena työnä ja palveluyritysten näkemyksiä Rovaniemen joulubrandistä.

MTI mukana järjestämässä talviuinnin 2014 MM-kilpailuita

12.6.2013
Talviuinnin tai suomalaisille tutummin avantouinnin MM-kilpailut järjestetään 20.-23. maaliskuuta 2014 Rovaniemellä. Kaupungin läpi villinä virtaava Kemijoki ja tarkemmin sanottuna Koskipuiston ranta-alue valjastetaan talviuimareiden jäätävän kilpailun tukikohdaksi.

Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelma ja BART-hanke esillä Arkangelissa kesäkuussa

12.6.2013
Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelmaa esitellään Arkangelissa, kansainvälisessä matkailuseminaarissa 18.kesäkuuta. Suunnitelma on tehty Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) BART - Public-Private Partnership in Barents Tourism -hankkeessa. BART-hankkeen tuloksia esitellään 17.–18. kesäkuuta myös Arkangelissa järjestettävässä venäläis-suomalaiseen elinkeinofoorumin Suomen ja Venäjän arktisen kumppanuus –seminaarissa.

MTI ja Polamk solmivat kumppanuussopimuksen

10.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) ja Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) solmivat kumppanuussopimuksen maanantaina 10. kesäkuuta Rovaniemellä. Yhteistyöllä tuetaan oppilaitosten kehittämistä, lisätään niiden toiminnan vaikuttavuutta sekä parannetaan palvelukykyä ja vuorovaikutteisuutta.

Opiskelijat jatkokehittämässä hyvinvointituotteita matkailijoiden käyttöön

31.5.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) Lapin yliopiston matkailututkimuksen opiskelijat ovat olleet mukana ideoimassa luonto- ja hyvinvointipalveluita matkailijoiden käyttöön yhdessä teollisen muotoilun opiskelijoiden kanssa. Toteutus on osa Matkailun tuotejohtaminen opintojakson kurssityötä ja toimeksianto rovaniemeläiselle Detria Oy:lle.
Edellinen 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 28 29Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

 

ATLAS member 2017_small.jpg

 

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg