Uutiskirje henkilöstölle

Startup-valmennus käynnistyi Rantavitikalla

27.1.2016
Startup Lapland -projektin Northern Challenge –valmennus käynnistyi 21.1 Kickoff-päivällä

Ranua Living Lab - Cooperation model with Ranua Region

27.1.2016
During Spring 2016 MTI is cooperating a lot with Ranua Wildlife Park and Ranua Municipality. Five study units will focus on Ranua as the development target. The four study units of the Lapland University of Applies Sciences are Designing Tourism Services (which is also a study unit of the University of Lapland), Marketing and Selling Tourism Services, eCommerce and Daily Operational Management in Tourism. The fifth study unit, Foresight and Service Design Thinking in Tourism, belongs to the tourism research master's degree of the University of Lapland.

MTI tekee yhteistyötä ADW:n kanssa

27.1.2016
Lapin AMK:n englanninkielinen koulutusohjelma tekee syvällistä kehittämisyhteistyötä Arctic Design Week –tapahtuman kanssa Experience Design 2 –opintojaksolla. Tapahtuma on Rovaniemellä 22. - 28.2.2016.

MTI:n ja Steinerkoulun henkilökuntien infotilaisuus järjestettiin torstaina 14.1.

27.1.2016
Torstaina 14.1. klo 15 Panoraamassa järjestetyssä keskustelutilaisuudessa MTI:n henkilökunta ja Steinerkoulun henkilökunta tutustuivat toisiinsa ja keskustelivat hyvässä hengessä Viirinkankaan toimipisteen toiminnasta. Tilaisuudessa keskusteltiin muun muassa ruokailuajankohdista, kulkuluvista ja parkkipaikoista.

Kolari mukaan Rovaniemen koulutuskuntayhtymään

27.1.2016
Kolarin kunta on liittynyt Rovaniemen koulutuskuntayhtymään vuoden 2016 alussa. Kemijärven ja Rovaniemen kaupunginvaltuustot sekä Kittilän, Ranuan ja Sodankylän kunnanvaltuustot hyväksyivät syksyn 2015 aikana Kolarin kunnan liittymisen.

Lapin innovaatioassistentti-projektin julkaisu on ilmestynyt

27.1.2016
Minttu Merivirran toimittama Eväitä lappilaisten yritysten kehittämiseen -julkaisu toimii käsikirjana tulevia innovaatioassistentti-valmennuksia järjestettäessä. Lisäksi se tarjoaa tuleviin valmennuksiin mukaan lähteville yrityksille ja innovaatioassistenteille tietoa siitä, mitä osa-alueita ja minkä¬laista osaamista valmennus tarjoaa kullekin osapuolelle.
Edellinen 1 2 3 ... 44 45 46Seuraava