Viirinkankaan kampuksen toimitilauutiset

Viirinkankaan kampuksella jatketaan sisäilmatutkimuksia

15.11.2013
Viirinkankaan kampuksella jatketaan sisäilmatutkimuksia kuluvan syksyn ja talven aikana. Toimipisteen sisäilmasta on tehty viimeisten vuosien aikana monia tutkimuksia, joissa ei ole löytynyt selkeää huonon sisäilman aiheuttajaa.

Viirinkankaan kampuksella huoltoja viikolla 44

24.10.2013
Viirinkankaan kampuksella suoritetaan kiinteistön huoltotöitä viikolla 44. 28.10 ja 30.–31.10. Rakennusliike P. Jokelainen huoltaa kolmannen kerroksen työhuoneiden ovia. Kyseisten työhuoneiden käyttäjiä on informoitu asiasta.

Luonnonvara-ala muutti Viirinkankaan kampukselle

16.9.2013
Rovaniemen ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan henkilöstö ja opetus on muuttanut Viirinkankaan kampukselle Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin kanssa samoihin tiloihin. Luonnonvara-alaan eli ”luovaan” kuuluvat metsätalouden, maaseutuelinkeinojen ja alueiden käytön suunnittelun koulutusohjelmat.

Matkailualan kirjastoaineisto sijoitettu Jokiväylän ja Lapin yliopiston kirjastoihin

29.8.2013
Matkailualan kirjastoaineisto on toistaiseksi sijoitettu Lapin korkeakoulukirjaston Jokiväylän ja Lapin yliopiston toimipisteisiin. Kaikki kirjastoaineisto on edelleen henkilöstön ja opiskelijoiden käytössä, vaikka Viirinkankaan kampuksen kirjasto onkin suljettuna. Aineiston sijainti selviää kirjaston Juolukka-tietokannasta.

Ravintola Hilla palvelee Viirinkankaan kampuksella

27.8.2013
Viirinkankaan kampuksella toimiva Hilla-ravintola on avannut ovensa tiistaina 27. elokuuta 2013. Ravintolatoiminnasta vastaa uutena toimijana Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ravitsemispalvelut.

Viirinkankaan kampuksella huoltotöitä kesän aikana

4.7.2013
MTI:n Viirinkankaan kampuksella suoritetaan huoltotöitä heinäkuun aikana. Korjaus- ja kunnostustyöt ovat pieniä, kuten ovien saranoiden säätöä, lisälistojen asennuksia ja sähkötöitä. Lisäksi yliopistosiiven kierreportaikon katon maalaus suoritetaan loppuun.

Hillan toiminta päättyi

11.6.2013
Amican ravintola Hilla lopetti toimintansa Viirinkankaan kampuksella perjantaina 31. toukokuuta. Viirinkankaan kampuksen ravintolatoiminta jää kokonaan tauolle kesän ajaksi, ja syksyllä 2013 tiloissa ravintolatoiminnan aloittaa Rovaniemen koulutuskuntayhtymän oma ravintola.

Viirinkankaan sisäilmatutkimuksista ei löytynyt normaalista poikkeavaa

20.5.2013
MTI:n Viirinkankaan kampuksella tammikuussa 2012 alkanut sisäilmatutkimus ja seuranta on saatu päätökseen. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, löytyykö kiinteistöstä haittatekijöitä, joka voisivat aiheuttaa henkilöstöllä esiintyviä oireita. Tutkimuksissa ei löytynyt mitään normaalista poikkeavaa.
Toimintaohjeet