Esittely / Ajankohtaista

Työelämäyhteistyön vahvistaminen matkailukoulutuksessa -seminaari 25.8.2017

17.8.2017
Learning tourism –projektin loppuseminaari järjestetään Rovaniemellä perjantaina 25.8.2017 klo 9.30 – 12.00, paikkana Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI), Viirinkankaantie 1. ​

"Paikalliset resurssit matkailussa" -seminaari 17.8.2017

9.8.2017
Jakamistalous matkailussa -hanke (EAKR) järjestää yrityksille ja kaikille jakamistaloudesta kiinnostuneille seminaarin "Paikalliset resurssit matkailussa". Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeisimpiä tuloksia ja kuullaan yritysten näkökulmia jakamistaloudesta liiketoimintana.

Pro gradu -tutkimus: Soiden hiljaisuus – luontomatkailun vähän käytetty voimavara

1.8.2017
​Soita löytyy joka puolelta Suomea, ja melkein kolmasosa maamme pinta-alasta on suota. Suomatkailua on jo pyritty kehittämään ja suomatkailu käsitteenä on olemassa. Myös hiljaisuutta matkailussa on tutkittu ja hiljaisuutta on pyritty tuotteistamaan. Soiden tarjoamiin mahdollisuuksiin hiljaisuusmatkailussa ei kuitenkaan ole kiinnitetty juurikaan huomiota.

Pro gradu -tutkimus: Eläinpuiston markkinointiviestintä petovihan tyynnyttäjä

1.8.2017
Miten eläimet esitetään Ranuan eläinpuiston matkailumarkkinoinnissa?

Pro gradu -tutkimus: Alastomuus hämmentää ulkomaalaisia

1.8.2017
Alastomuus suomalaisessa saunassa voi olla ulkomaalaiselle hämmentävä kokemus. Tämä tiedetään ja tästä puhutaan, mutta tutkimustietoa ulkomaalaisten suhtautumista alastomuuteen on vähän.
Edellinen 1 2 3 ... 78 79 80Seuraava