Esittely / Ajankohtaista

Kesämatkailun kehittämiseen haetaan ryhmää – OKM tukee erikoistumiskoulutusta

14.3.2017
Lapin, Kainuun ja Savon kesämatkailun kehittämiselle on tarvetta, sillä kesäsesongin potentiaali on vielä isoilta osin hyödyntämättä. Kolmen ammattikorkeakoulun yhteisessä koulutuskokonaisuudessa kehitetään uusia kesämatkailukohteita erityisesti Keski-Euroopan markkinoille.

Lapin matkailuopiston uudet oppimisympäristöt Jokiväylään

3.3.2017
Lapin matkailuopiston opetusravintolana toimiva Oppipoika sulkee ovensa kesällä, kun Rovaniemen koulutuskuntayhtymä luopuu Toripuistikon kiinteistöstä. Ravintola Oppipojan lakkaaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Lapin matkailuopiston opetusravintolatoiminta loppuisi kokonaan. Päinvastoin opetusravintolatarjonta tulee laajenemaan ja monipuolistumaan.

Avoin keskustelutilaisuus: jakamistalous matkailussa

3.3.2017
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti järjestää keskustelutilaisuuden matkailun jakamistaloudesta.

Pro gradu -tutkimus: Kiistaa maankäytön suunnittelusta Ounasvaaralla

24.2.2017
​Ounasvaaran lakialueelle on haluttu rakentaa lisää matkailumajoitusta jo reilun vuosikymmenen. Mökkien rakentaminen Lapland Hotel Sky Ounasvaaran läheisyyteen on herättänyt tunteita, ja rakentamisen mahdollistavaa kaavamuutosta on vastustettu.

Master's thesis: Volunteer Tourism - could it be good?

3.2.2017
The idea of travelling for volunteering is to assist others while experiencing unfamiliar conditions, being able to manage those and returning enriched. Thus, volunteer tourism is a dichotomy between altruistic charitable work and a hedonistic leisure play.
Edellinen 1 2 3 ... 73 74 75Seuraava