Esittely / Ajankohtaista

Yritys ja opiskelijat yhdistivät voimansa Kelekkamessuilla

5.11.2017
Rovaniemellä 4.-5.11. järjestetyt Kelekkamessut tehtiin yhteistyössä Lapin Messujen ja Lapin ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden kanssa.

Esteettömyyden toteutuminen ja mahdollisuudet matkailun viestinnässä -keskustelutilaisuus 8.11.2017

23.10.2017
Ennakoinnilla esteettömään vieraanvaraisuuteen -hankkeen loppuseminaarin aiheena on "Esteettömyyden toteutuminen ja mahdollisuudet matkailun viestinnässä".

Uusi julkaisu: vinkkejä lappilaisen lähiruoan hyödyntämiseen matkailupalveluissa

10.10.2017
Lähiruoka tuottaa oikein hyödynnettynä merkittävää lisäarvoa matkailulle. Tämä selviää tuoreesta lappilaisesta julkaisusta, jossa kerrotaan mitä ovat tämän hetken ruokamatkailutrendit ja –ilmiöt. Lisäksi raportissa kuvaillaan, miten arvo käytännössä muodostuu sekä asiakkaan että yrityksen näkökulmasta.
Edellinen 1 2 3 ... 80 81 82Seuraava