Matkalla huipulle


Esittely / Ajankohtaista
A A A
Ajankohtaista

Pro gradu -tutkimus: Kiistaa maankäytön suunnittelusta Ounasvaaralla

24.2.2017
​Ounasvaaran lakialueelle on haluttu rakentaa lisää matkailumajoitusta jo reilun vuosikymmenen. Mökkien rakentaminen Lapland Hotel Sky Ounasvaaran läheisyyteen on herättänyt tunteita, ja rakentamisen mahdollistavaa kaavamuutosta on vastustettu.

Master's thesis: Volunteer Tourism - could it be good?

3.2.2017
The idea of travelling for volunteering is to assist others while experiencing unfamiliar conditions, being able to manage those and returning enriched. Thus, volunteer tourism is a dichotomy between altruistic charitable work and a hedonistic leisure play.

Pro gradu -tutkimus: Suomenlinnan esteettömyys vaatii kehittämistä

13.12.2016
UNESCO:n maailmanperintökohteet ovat suosittuja matkailukohteita, joita on maailmalla yli tuhat. Maailmanperintökohteiden tulisi olla esteettömiä ja tätä kautta edistää ihmisten yhdenvertaisuutta.

Pro gradu -tutkimus: Santa Park – aitoja kokemuksia lavastetussa ympäristössä

2.12.2016
Joulupukin kotiluolaa SantaParkia on aika ajoin moitittu ”muoviseksi” ja liian kaupalliseksi. Voiko vierailu kaupallisessa elämyskohteessa olla autenttinen kokemus?

COMBAT-hankkeen tulokset leviävät kansainvälisesti

30.11.2016
Kansainvälinen ravintola- ja matkailualan järjestö EuroCHRIE on julkaissut sivustollaan ihmiskaupan torjuntaan tähtäävän Combat Human Trafficking toolkit –työkalupakin.
Edellinen 1 2 3 ... 73 74 75Seuraava