Esittely / Ajankohtaista

Rehtoreiden aamukahvit

20.4.2017
​Lapin yliopiston rehtori Mauri Ylä-Kotolan, Lapin AMKin rehtori Martti Lampelan sekä Lapin ammattiopiston ja Lapin matkailuopiston rehtori Taisto Arkon aamukahvitilaisuus järjestetään maanantaina 8.5.2017 kello 8.30 alkaen MTI:n Hilla-ravintolassa.

Tilastot, eurot ja vaikutukset: Lapin matkailu lukujen valossa

7.4.2017
Tämän vuoden matkailututkimuksen kandidaatintutkielmien esitysseminaarissa perehdytään erilaisiin Lapin matkailua kuvaaviin lukuihin ja numeroihin.

Pro gradu -tutkimus: Kullankaivajien ja matkailijoiden Tankavaara

5.4.2017
Suomen Lapissa on kaivettu kultaa 150 vuoden ajan. Kullankaivusta lappilaisena elämänmuotona sekä siihen liittyvästä matkailutoiminnasta on toistaiseksi tehty tutkimusta varsin vähän. Ympäröivässä yhteiskunnassa tapahtuvilla muutoksilla, kuten uudella kaivoslailla ja matkailun kehittämisellä, on vaikutuksensa myös kullankaivajien elämään ja arkeen.

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti valitsi vuoden lappilaiset matkailualumnit

30.3.2017
Vuoden 2017 MTIn matkailualumneiksi on valittu Jari Kurtti ja Paula Aspholm. Valinnan kriteereinä ovat monipuolinen yhteistyö MTIn kanssa ja menestyminen työelämässä.

Kesämatkailun kehittämiseen haetaan ryhmää – OKM tukee erikoistumiskoulutusta

14.3.2017
Lapin, Kainuun ja Savon kesämatkailun kehittämiselle on tarvetta, sillä kesäsesongin potentiaali on vielä isoilta osin hyödyntämättä. Kolmen ammattikorkeakoulun yhteisessä koulutuskokonaisuudessa kehitetään uusia kesämatkailukohteita erityisesti Keski-Euroopan markkinoille.
Edellinen 1 2 3 ... 74 75 76Seuraava