Matkailun turvallisuuden kansainvälisen verkoston tapaaminen joulukuussa Rovaniemellä 2013

Aika: 2. Joulukuuta 2013, klo 10:00 - 16.00
Paikka: Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, auditorio
Järjestäjä: Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä / Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, yhteistyössä Sisäasiainministeriön kanssa

Tavoite: Matkailun turvallisuuden kansainvälisen verkostotapaamisen tarkoituksena on keskustella matkailun turvallisuudesta osana matkailun laatua. Se on myös alan kansainvälisen yhteistyön foorumi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä The Arctic Cities in the Spirit of Rovaniemi Process – konferenssin yhteydessä (2.-4.12.2013).

Seminaarikielenä on englanti.

Keskustelun aiheet:
• Euroopan matkailupolitiikka
• Eurooppalaiset, kansalliset ja alueelliset näkökulmat matkailun turvallisuuden kehittämiseen (tapausesimerkkinä Lapin matkailu)
• Kansainvälinen yhteistyö matkailun turvallisuuden kehittämiseksi
• Arktinen matkailun turvallisuus

Ilmoittautuminen 31.10.2013 mennessä! Ilmoittautumiset sähköpostitse Niko Niemisalolle, niko.niemisalo@ramk.fi, Puh. 020 798 5449

vipuvoimaa värilogo, suomi.jpg      yhdistetty logo, suomi.jpg    ELY_Logo.JPG