Toiminta / Aluevaikuttavuus / Palvelutoiminta
A A A

Palvelutoiminta

MTI:stä löytyy paljon osaamista, jonka tuotteistaminen ja myynti palveluina organisaatiomme ulkopuolelle tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistamme, verkostoitua ja saada lisätuloja tiukkenevan talouden aikoina. Palvelutoiminnan kautta voimme myös vastata alueelta nouseviin tarpeisiin ja kehittää esimerkiksi yritysten kilpailuetua. MTI:n osaamisella on kysyntää kansallisesti ja kansainvälisesti. On meidän tehtävämme vastata tähän kysyntään!

MTI:n palvelutoiminnan muodostavat kaikki MTI:n henkilökunnan jäsenet yhdessä. Jokaisella on paikkansa ja roolinsa palvelutoiminnassa. Toisen toimiessa palvelussa asiantuntijana, huolehtii toinen palvelun laskutuksesta ja kolmas taas palveluun liittyvistä tilaratkaisuista ja teknisten välineiden toimivuudesta.

Jotta palvelutoiminta olisi kuitenkin koordinoitua, löytyy MTI:stä myös palvelutoiminnan suunnittelija. Palvelutoiminnan suunnittelijan tehtävänä on pitää palvelutoiminnan langat käsissä. Suunnittelija rakentaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan palvelukokonaisuuden. Hän auttaa asiantuntijoita myös tuotteistamaan ideansa, etsii mahdollisia yhteistyökumppaneita ja on säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiin. Palvelutoiminnan suunnittelijan työpiste löytyy Viirinkankaan toimipisteestä. Suunnittelijalle voi aina vinkata kentältä nousevista tarpeista.

Instituutissamme on satsattu palvelutoiminnan kehittämiseen muun muassa palvelutoiminnan kehittämishankkeessa (1.6.2013-30.4.2015), jonka tavoitteena on luoda MTI:lle vahva ja toimiva palvelutoiminta. Sen tulee olla helposti tavoitettava, näkyvä ja vastata alan toimijoiden tarpeisiin laadukkaasti ja oikea-aikaisesti. Hankkeen ja palvelutoiminnan uutisista voit lukea joka kuukausi MTI:n henkilöstön uutiskirjeestä "Palvelutoiminnan uutiset" – otsikon alta.

 

Lisätietoa

Kun olet kiinnostunut palvelutoiminnasta, sinulla olisi idea myytävästä tuotteesta tai haluat vinkata mahdollisesta asiakkaasta, niin ota yhteyttä palvelutoiminnan suunnittelijaan:

Mirva Tapaninen
Viirinkangas 1, 96300 Rovaniemi
mirva.tapaninen [at] lapinamk.fi
p. 040 527 6270

 

 

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK